Min konto
Kurv

Ib Grønbech - 8. september 2023 UDSOLGT

kr. 249,00kr. 348,00

 

Kom og vær med når Ib Grønbech endnu engang gæster Fårup Skovhus...

Der er altid en knaldgod stemning og masser af godt humør når Ib gæster os på Skovhuset med hans finurlige tekster og tørre vendsysselske betragtninger.

Koncert buffet 99 DKK

 

Kl. 18.30 serveres en lækker koncert-buffet

Kl. 20.30 starter koncerten

 

Lidt om Ib...

Han er efterhånden en erfaren herre,

Ib spillede oprindeligt trommer i såvel spejderorkester som danseorkester. Har senere i stadig højere grad kastet sig over guitar, orgel og el-bas. Han har i mange år spillet til bal i forsamlingshuse og haller og  også her på Skovhuset.

Blandt hans største hits er “Hvorfor må jeg ikke få Beatles-hår” og ”Peter lå i telt” en duet med Jodle Birge, og har også i tidens løb skrevet adskillige sange til kollegaer, som bl.a. Brdr. Olsen, Birthe Kjær, Fede Finn og Tørfisk samt projekter som tv-julekalenderen ”Jul på Kronborg”.

Ib Grønbech siger selv ”Jeg kan kun skrive sange ud fra noget, som jeg selv har oplevet. Så man kan roligt regne med, at jeg konstant står på lur bag hækken for at følge med i, hvad der foregår”. I mine tekster trækker jeg en del på hændelser og stemninger fra min barndom og ungdom. Og i hele min måde at gå til musikken på er jeg nok noget af en nostalgiker…

Og ja, alt er stort set som det plejer at være hos Ib Grønbech, som udover den fængende melodi holder af den morsomme tekst. Selv om det egentlig som udgangspunkt slet ikke er meningen, at det skal være morsomt.

– Jeg kan ikke sætte mig ned og vedtage, at dette her skal være sjovt. Det ender bare altid med at blive det. Ikke bare fordi publikum forventer det – men fordi det må være min måde at gå til tingene på. Sådan er mit univers, fyldt med mærkelige hændelser og iagttagelser. Men vendelbomålet, som jeg synger på, ligger også meget op til det. Det åbner i sig selv for noget sjovt. Jeg kunne slet ikke skrive noget tilsvarende på rigsdansk.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram