Min konto
Kurv

Festmad ud af huset – catering til hele Nordjylland

Hos Fårup Skovhus tilbyder vi dejlig festmad ud af huset. Vi har mange forskellige menuer at byde på alt efter dine ønsker og behov. Samtidig er vi også klar på at skræddersy den perfekte menu for dig og dine gæster.

Fårup Skovhus kan tilbyde alt fra helstegt pattegris, lam, oksefilet og benskinke til dit arrangement med mere. En helstegt pattegris, lam, oksefilet eller benskinke er en oplagt spise til en god fest. Fårup Skovhus har samtidig mulighed for at tilbyde udskæring for et ekstra beløb, så kan du fokusere på at være der for dine gæster. Til vores helstegte menuer hører der samtidig salater og kartofler til. Du kan se meget mere om alt dette på linket HER.

Festmad ud af huset – vælg selv buffet

Fårup Skovhus kan også tilbyde "vælg selv buffet", her har du mulighed for at vælge 3 slags kød, 3 slags kartofler og 3 slags salat til en fornuftig kurvet pris. Du kan selvfølgelig altid tilvælge ekstra kød, kartofler eller andet tilbehør. Se meget mere på linket HER, og bestille din festmenu online.

Fårup Skovhus har leveret mad og drevet restaurant samt hotel i mange år. Derfor har vi god erfaring og kan vejlede og rådgive dig til den bedste menu for dine gæster. Derfor er du sikret de bedste forudsætninger for en god fest.

Få afrundet festen med lækker natmad til dine gæster, skal det være traditionelt hotdogs eller biksemad med spejlæg. Vi kan klare det hele. Fårup Skovhus imødekommer altid vores gæsters ønsker.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram