Min konto
Kurv

Frokost buffet ud af huset

Frokost buffet eller en sammenkomst som du har inviteret til og bor du i Nordjylland? Så er Fårup Skovhus måske det helt rigtige valg for dig - Det er nok allerede gået op for dig, at der virkelig er mange detaljer, man skal have styr på. For at få succes med dit arrangement så kræver det god forberedelse. Det siger sig selv, at maden spiller en uhyre vigtig rolle. Hvis det er en frokost buffet ud af huset, du har i tanke, så har vi hos Fårup Skovhus det helt rigtige tilbud til dig.

En frokost buffet ud af huset kan være det rigtige valg, når man har planlagt et arrangement. Hos Fårup Skovhus har vi i næsten tre årtier hjulpet vores kunder til at holde fester og andre events, hvor gæsterne forventede lækker mad. Vi tilbyder tre forskellige muligheder, når det gælder frokost buffet ud af huset. Her på vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad den enkelte frokostbuffet indeholder. På den måde kan du vælge en frokost buffet ud af huset, der passer til den type arrangement, du vil holde, uanset om det er i Brønderslev, Løkken, Blokhus, Aabybro eller Hjørring.

Frokost buffet ud af huset –nøglen til en god stemning

Ganske vist er gæsterne med til at skabe den rigtige stemning. Men hvad de mener om den mad, der bliver serveret, kan også have betydning for den stemning, der opstår ved dit arrangement. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad man vælger at servere for sine gæster. Hos Fårup Skovhus har vi som sagt tre menuer at vælge imellem. Skovhusets Frokostplatte indeholder sild, fiskefilet, røget brieost, skinke, leverpostej, rugbrød, franskbrød og frikadelle- og kartoffelsalat.

Skovhusets Frokost Ta`selv bord rummer følgende lækre retter: Marineret sild, fiskefilet, roastbeef, leverpostej og lune frikadeller med kartoffelsalat. Den tredje mulighed er Skovhusets luksus frokost Ta`selv bord, som byder på røget laks, rejesalat med kaviar, høns i asparges, roastbeef, flæskesteg med rødkål, lune frikadeller med kartoffelsalat og lækker mørbrad. Lyder det ikke som en buffet, dine gæster fortjener? Det tænkte vi nok.

Kontakt Fårup Skovhus i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligst vores tlf.: +45 98 88 11 45. Du må gerne skrive til os på mail: info@faarupskovhus.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram