Min konto
Kurv

Helstegt pattegris pris

Helstegt pattegris pris afhænger af tilvalgene du vælger. Hos Fårup Skovhus har vi lavet helstegt pattegris i mere end 29 år. Vi ved hvordan det skal gøres og vælger kun det bedste kød. En helstegt pattegris er en traditionel festspise og er altid en god mulighed. Til vores helstegt pattegris kan der blandt andet også være flødebagte kartofler med hvidløg, krydderkartofler, mixed salat med dressing, pastasalat eller andet spændende tilbehør.

Helstegt pattegris er samtidig en billig løsning i forhold til mad til din fest. Vores priser kan du se nærmere om på linket HER. Vil du forkæle dine nærmeste ekstra meget, så kan du tilkøbe helstegt rosa oksefilet, helstegt lam, helstegt marineret benskinke. Du kan se vores mad ud af huset tilbud på linket HER. Samtidig er vi altid åbne for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit arrangement.

Helstegt pattegris pris - Lad Fårup Skovhus stå for maden og udskæringen af den helstegte pattegris, så kan du fokusere på at give dine gæster en god oplevelse. Kuvertprisen har vi holdt i bund, så du kan invitere endnu flere gæster.

Helstegt pattegris – et solidt og billigt valg til dit fest måltid

Du kan bestille din helstegte pattegris på linket HER. Husk at bestille i god tid, så er du sikret maden til din fest. Er du i tvivl om hvor meget mad og lignende du skal bestille, så står vi klar til at rådgive dig. Vores store erfaring med levering af mad samt at holde selskaber gør, at vi har de bedste muligheder for at rådgive dig til en skøn fest.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram