Min konto
Kurv

Hotel Nordjylland

Fårup Skovhus er dit hotel i Nordjylland. Vi råder over 27 dejlige værelser til en fordelagtig pris. Samtidig kan du nyde god og solid mad i vores restaurant hver dag. Af værelses typer har vi 20 værelser med plads til max 4 personer pr. værelse. De er hyggeligt indrettet med eget badeværelse, skrivebord, fjernsyn, dobbeltseng og hems med to yderligere sengepladser. Disse værelser ligger i stueetagen og er handicapvenlige. Perfekt overnatningsmulighed for hele familien.

Derudover har vi 5 værelser der er mere spartansk indrettet med seng og sengebord. De kan rumme 1-2 personer pr. værelse. Her er der fælles bad og toilet på gangen. Disse værelser ligger på første sal i hovedbygningen. Perfekte til en hurtig overnatning, eventuelt efter et af vores gode arrangementer.

Du kan booke dit værelse eller se mere om dem på linket her(link), her kan du også se priserne for et ophold.

Hyggeligt hotel i Nordjylland – midt i skoven

Hos Fårup Skovhus må du gerne tage hund eller kat med på værelset, dog skal disse være renlige og stille. Der vil blive pålagt et ekstra rengøringsgebyr.

Alle vore ophold er inklusiv morgenmad, som kan nydes som udgangspunkt i tidsrummet 08.00-10.00. Derudover byder vi altid på lækker frokost og god aftensmad til en pris, hvor alle kan være med.

Du kan finde inspiration til hvad du kan opleve i området på linket HER. Fårup Sommerland ligger kun få km fra Fårup Skovhus og er en succes for alle aldre. Nordsøen Ocenarium findes i Hirtshals tæt på Fårup Skovhus, der er et besøg værd.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram