Min konto
Kurv

Julefrokost ud af huset

Hos Fårup Skovhus laver vi julefrokost ud af huset, vi sammensætter en spændende julemenu, som du kan nyde i selskab med dine nærmeste. Du kan også bestille julemad til din virksomheds julefrokost. Hvert år laver vi nye julefrokostmenuer med traditionelle retter til nordjyske priser. Et eksempel på en julefrokost menu ud af huset kan være:

  • Sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Hjemmelavet vendsysselsk grønlangkål
  • Hamburgerryg
  • Skovhusets egen julemedister med sennep og rødbeder
  • Hjemmelavet risalamande

Du kan altid se vores julefrokost tilbud på vores hjemmeside, hold øje med vores hjemmeside op til jul. Eller tjek vores Facebook side, hvor vi vil gøre opmærksom på vores tiltag i julen. Husk at få bestilt din julefrokost i god tid.

Julefrokoster hos Fårup Skovhus – Ikke kun julefrokost ud af huset

Hos Fårup Skovhus laver vi ikke kun julefrokoster ud af huset, vi holder også spændende julefrokost arrangementer i skovhuset. Her inviterer vi alle der har lyst til god julemad samt ofte en artist, der kommer og spiller op til dans. Vi har blandt andre haft Sussi og Leo, Like 2 Dance, Ole Gas Band og mange andre artister på besøg. Hos Fårup Skovhus kan du også få mulighed for at tilkøbe fri bar. Vi sørger for at du ikke kommer til at mangle noget. Du kan også lade bilen stå og overnatte i en af vores 27 værelser. Se priser på overnatning HER og book dit værelse i god tid. Få et samlet tilbud og spar penge på en hyggelig aften i godt selskab.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram