Min konto
Kurv

Konference Nordjylland

Fårup Skovhus er et oplagt sted at holde konference i Nordjylland. Med den centrale beliggenhed på vestkysten  i Nordjylland mellem Løkken og Blokhus, samt med kort afstand til både Aalborg og Hjørring, er vi et foretrukket sted at afholde møder og konferencer.

Fårup Skovhus rummer alt hvad du har behov for, når du skal afholde møde eller konference. Vi har flere mødelokaler og store sale, med tv, wi-fi og lignende. Lad os høre hvad du har behov for, så forsøger vi, at imødekomme dine ønsker.

Hos Fårup Skovhus holder vi også tit arrangementer med spændende artister, hvilket kan være den perfekte afslutning for dit kursus eller konference ophold. Giv dine gæster en unik oplevelse.

Fårup Skovhus – Perfekt til konference i Nordjylland

Hos Fårup Skovhus har du mulighed for at lave et flere dagskursusophold eller konferenceophold. Fårup Skovhus råder over 27 værelser hvor de fleste kan rumme 4 personer. Fårup Skovhus kan samtidig tilbyde en samlet pakke med forplejning. Det betyder, at dine gæster får morgenmad, frokost og aftensmad samt kaffe og kage. Fårup Skovhus sørger for at dine gæster ikke mangler noget.

Læs mere om vores kursus/konference tilbud på linket HER. Eller kontakt os for et skræddersyet tilbud. Fårup Skovhus står altid klar til at byde nye gæster velkomne. Et kursus- eller konferenceophold er ikke en dyr investering hos Fårup Skovhus. Vi er gode til at købe ind og handler i store mængder, hvilket gør, at vi kan tilbyde gode priser på vores ophold.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram