Min konto
Kurv

Miniferie Nordjylland – tæt på hav og natur

Hos Fårup Skovhus tilbyder vi en prisvenlig og god miniferie i Nordjylland med all inklusive. Vi opdaterer løbende vores tilbud så kig nærmere på linket HER for at se de nyeste tilbud på miniferie HER.

Du bestemmer om det bare skal være en forlænget weekend eller et længere ophold. En forlænget weekend kunne f.eks. se sådan ud:

  • 2x lækker morgen komplet
  • 1x frokost
  • 2x Skovhusets store aften ta’selv bord eller lækker 2-retters menu efter køkkenets valg
  • Fri drikkevarer hele dagen frem til kl. 21.00
  • Fri softice hele dagen

Fårup Skovhus har 27 værelser, hvor de 20 har eget bad og toilet. Her har du mulighed for at overnatte 4 personer, 2 i dobbeltsengen og 2 senge på den tilhørende hems. Fårup Skovhus er et prisvenligt hotel, derfor er det en perfekt mulighed for de fleste.

Miniferie Nordjylland – Området omkring Fårup Skovhus

Fårup Skovhus er centralt placeret på vestkysten i Vendsyssel, midt imellem badebyerne Blokhus og Løkken. Det giver derfor god mulighed for at tage til stranden og nyde en dukkert i havet. Derudover ligger Fårup Sommerland kun 4 km. fra Fårup Skovhus. Her er der rig mulighed for mange sjove minder for familien.

Hvis du er interesseret i historie, så ligger Saltums egens samling, som er et lokalhistorisk arkiv og museum med spændende udstillinger tæt på Fårup Skovhus.

Samtidig ligger Aalborg kun en halv times kørsel fra Fårup Skovhus, her er der et utal af spændende butikker og aktiviteter du kan opleve.

Se meget mere om området omkring Fårup Skovhus på linket HER.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram