Min konto
Kurv

Overnatning Nordjylland - Strand, skov og afslapning

Fårup Skovhus tilbyder billig overnatning i Nordjylland. Hos Fårup Skovhus er vi meget fleksible, du kan overnatte én enkelt nat eller blive en hel uge eller mere. Se mere på linket HER for aktuelle overnatningstilbud. Fårup Skovhus har 27 værelser til rådighed, de 20 af værelser har eget bad og toilet, de er placeret i stueplan og er derfor handicapvenlige. Medbring gerne din hund eller kat hos Fårup Skovhus, så længe den er renlig og ikke larmer (et mindre ekstra rengøringsgebyr bliver tillagt).

Mangler du et sted at overnatte en enkel nat, så har vi også mere spartanske værelser til færre penge. Her er der bad og toilet på gangen, de er placeret på 1. sal i hovedbygningen og egner sig godt til folk der er på farten. Samtidig er de også meget brugt at vores gæster til vores arrangementer. Så slipper de for at bestille taxa, når de skal hjem og kan derfor få bilen med hjem dagen efter.

Følg med på vores Facebookside for at være opdateret med vores nyeste arrangementer og tilbud. Så kan du få booket inden der bliver udsolgt.

Overnatning Nordjylland – Fårup Skovhus har meget at byde på

Hos Fårup Skovhus kan du bestille klassisk all inklusive ophold, hvor der er fri drikkevarer og softice hele dagen. Fårup Skovhus tilbyder også forskellige miniferie ophold i Skovhuset. Samtidig holder vi ofte arrangementer med artister. Det giver dig mulighed for en overnatning med en unik oplevelse.

Fårup Skovhus er centralt beliggende og ligger tæt på blandt andet Blokhus, Løkken, Fårup Sommerland og Aalborg. Book dit ophold allerede i dag på linket HER.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram