Min konto
Kurv

Tørfisk 25. Oktober 2024

kr. 299,00kr. 418,00

 

D. 25. oktober 2024 kl. 20.30 – Tørfisk pris KUN DKR 299

Det er muligt at tilkøbe koncertbuffet som serveres fra kl. 18.30. pris KUN DKR 119

– Danmarks ældste boyband

Underholdningen/ musikken starter kl. 20.30

I mere end 40 år har Thyborøn bandet TØRFISK, turneret rundt i det ganske danske land.

Siden dengang har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

Du kan læse mere om musikken på www.torfisk.dk

Koncertbuffet fra kl. 18.30 kan tilkøbes separat til DKK 119 kan vælges herunder.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram