Min konto
Kurv

Weekendophold Nordjylland, Blokhus, Løkken, for 2

Et weekendophold i Nordjylland er den perfekte mulighed til at komme væk fra en travl hverdag. Det er vigtigt at man får holdt fri og brugt tid med dem man holder af. Hos Fårup Skovhus har vi flere tilbud til weekendophold i Nordjylland. Se vores tilbud og værelser på linket her(link). Et weekendophold behøver ikke at koste alverden, det handler om dem man er i selskab med. Hos Fårup Skovhus kan du få et weekendophold for 2 til en overkommelig pris, så kan alle være med.

Fårup Skovhus weekendophold indeholder morgenmad og lækker aftensmad. Det varierer hvad der er på menuen, om det er stort ta’ selv bord, eller 2-retters menu. Kontakt os eller se aktuelle tilbud for mere information.

Fårup Skovhus – Dit weekendophold i Nordjylland

Fårup Skovhus er centralt placeret mellem Løkken og Blokhus. Nyd en eftermiddag på stranden, eller en gåtur i Blokhus by. Samtidig ligger Fårup Skovhus mellem Hjørring og Aalborg hvor der er rig mulighed for shopping i flere forskellige shopping centre og gågader med masser af butikker.

Har du børn, er Fårup Sommerland lige rundt om hjørnet, hvilket altid er et hit for alle aldre. Med kun ca. 5 km er det også oplagt at tage cyklerne og få lidt motion frem og tilbage.

Er du til god musik så er det værd at holde øje med vores arrangementer, vi bestræber os på hele tiden at arrangere gode koncerter. Book dit ophold sammen med en koncert billet og få en ekstraordinær oplevelse.

Fårup Skovhus har rigtig meget at byde på, restaurant, overnatning, arrangementer og mad ud af huset. Altid god mad og arrangementer til priser alle kan være med på. Kontakt os på tlf. 98 88 11 45 eller mail: info@faarupskovhus.dk. Du kan samtidig booke arrangementer eller bestille mad online på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud direkte i din indbakke.
Saltum Strandvej 63
9493 Saltum
usershopping-cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram